Bemachtig de zwaar verzilverde EK 2020 munten!

Een eerbetoon aan alle deelnemende landen

Official Licensed Product Logo In 2020 is noodgedwongen besloten het EK een jaar uit te stellen. Voordat deze beslissing werd gemaakt, waren er echter al een paar zwaar verzilverde Herdenkingsmunten ter ere van het kampioenschap geslagen. U heeft nu exclusieve kans om twee van deze unieke EK 2020 munten te bemachtigen.

Ontvang direct één munt gratis

Omdat Nederland deelneemt aan het EK, kunt u nu profiteren van een hele speciale aanbieding. U ontvangt namelijk eenmalig 50% introductiekorting op uw EK 2020 kennismakingszending. Hierdoor ontvangt u twee zwaar verzilverde munten voor de prijs van één munt.

In ons land is de interesse in Voetbalmunten altijd gigantisch. De officiële EK 2020 munten hebben echter een strikt gelimiteerde wereldwijde oplage, waardoor de verkrijgbaarheid op de Nederlandse markt extreem beperkt is. Waarschijnlijk is de vraag vele malen groter dan het aanbod. Klik daarom snel hier en teken direct in op uw kennismakingszending.

Specificaties
Uitgiften Portugal & EK Mascotte
Collectie Europees Kampioenschap 2020
Metaal Zwaar verzilverd
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 20 Pence
Beperkt tot 2.500 complete collecties
Aanbieding Slechts € 19,95 (later € 38,90)

Verzilverde munten voor alle landen

Er is een officiële Herdenkingsmunt vervaardigd voor elk land dat deelneemt aan het kampioenschap. Deze Herdenkingsmunten zijn stuk voor stuk zwaard verzilverd met puur (99,99%) zilver. Indien u uw speciale kennismakingszending behoudt, verkrijgt u het exclusieve recht ook de overige verzilverde munten ter ere van het EK 2020 te verzamelen. De schitterende munten zijn in Nederland exclusief op EK-Munten.nl te verkrijgen.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.