Reserveer nu uw kennismakingszending en bespaar direct!

Reserveer uw kennismakingszending en bespaar direct Reserveer uw kennismakingszending en bespaar direct

Reserveer nu uw kennismakingszending!

Ja, graag ontvang ik mijn zwaar verzilverde EK 2020 munten ‘Portugal’ en ‘Zwitserland’. Met mijn kortingscode ontvang ik deze officiële Herdenkingsmunten voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 19,95 (later € 39,90). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Zwaar verzilverd met puur (99,99%) zilver
Geslagen in de hoogwaardige muntkwaliteit B.U.
Bespaar direct 50% op twee officiële EK munten!

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Specificaties
Uitgiften Portugal & Zwitserland
Collectie Europees Kampioenschap 2020
Metaal Zwaar verzilverd
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 20 Pence
Beperkt tot 2.500 complete collecties
Aanbieding Slechts € 19,95 (later € 39,90)
Official Licensed Product Logo
Informatie

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.